logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Onze werkplaats is modern en voorzien van de nieuwste Bosch apparatuur en software. Met een team ervaren monteurs onderhouden en repareren we auto’s en herstellen we schade. Ook als u uw auto elders hebt gekocht. Gespecialiseerd zijn we in alle merken personen en bedrijfsauto`s, waarvoor we de meest actuele tools hebben.
 

Uiteraard ben u ook welkom als u een andere auto rijdt bv een camper. U auto is in goede handen. Heb u in de tussentijd een andere auto nodig? Maak dan gebruik van onze gratis leenauto, wel effe aftanken bij retour.

Werkplaats afspraak

Via het formulier op deze pagina kan eenvoudig een afspraakverzoek worden ingediend. Uiteraard kan dit ook telefonisch.

Schadeherstel

U bent van harte welkom in onze ruime werkplaats voor alle schadeherstel aan alle merken. Ook voor de uitbouw van speciale kits, bodytuning, spuitwerk en restauratie van oldtimers kan u bij ons terecht.

APK - Keuring

Onze APK-keurmeesters staan altijd klaar voor uw apk-keuring. Daarnaast kunt u gelijk de benodigde werkzaamheden aan uw auto laten uitvoeren.

Onderhoud

Het geldt voor elk stuk techniek dat aan slijtage onderhevig is: goed onderhoud scheelt de helft. Zeker voor uw auto, want uw veiligheid gaat voor alles.

Storingsdiagnose

Tegenwoordig beschikken moderne auto’s over veel elektronica. Storingen zijn in veel gevallen te herkennen aan brandende controlelampjes op het dashboard en/of waarschuwingspiepjes.

Uitlijnen

Uw auto uitlijnen is van belang voor een goede weglegging. Bovendien bespaart u op uw brandstofverbruik en gaat u slijtage van de banden tegen. Naast een kostenbesparing is het bovendien ook een stuk veiliger.

Bandenservice

Het is van belang dat u uw banden in topconditie houdt. Ze zorgen er namelijk voor dat u veilig op uw bestemming aankomt. Dit doet u door uw banden het juiste onderhoud te geven.

Remmenservice

Remmen behoren tot de belangrijkste onderdelen van uw auto. Het is voor uw veiligheid en de veiligheid van uw medeweggebruikers van belang dat deze juist werken. Laat daarom regelmatig uw remmen controleren en onderhouden.

Airco-service

Stinkt uw airco, wordt hij niet meer koud of ondervindt u andere problemen? Kom dan gerust langs voor een airco check. Met onze technische systemen hebben wij het probleem zo gevonden en verholpen.

Morgen Internet - Zorgeloos website